Welkom op mijn downloadpagina Bereik je recruitment doelen met Nixz 

Hoi ik ben NIXZ! Ik ben gebouwd om jou te helpen met repetitieve taken. Zo typ ik graag vacatures over, zoek geschikte kandidaten op LinkedIn en stuur e-mails of andere berichten. Door mij deze taken te laten doen heeft jouw team meer tijd voor persoonlijk contact en het belangrijke werk. In deze whitepaper leg ik uit wat RPA precies inhoudt en hoe ik recruitment organisaties en teams help om hun doelen te verwezenlijken. 

Nixz Recruitment

Hi! Welkom op mijn downloadpagina Bereik je recruitment doelen met Nixz 

Hoi ik ben NIXZ! Ik ben gebouwd om jou te helpen met repetitieve taken. Zo typ ik graag vacatures over, zoek geschikte kandidaten op LinkedIn en stuur e-mails of andere berichten. Door mij deze taken te laten doen heeft jouw team meer tijd voor persoonlijk contact en het belangrijke werk. In deze whitepaper leg ik uit wat RPA precies inhoudt en hoe ik recruitment organisaties en teams help om hun doelen te verwezenlijken.